Förtälte

By:

Med ett förtält så underlättar man campingturen avsevärt. Med ett förtält får man den extra plats som gör vistelsen bekväm. När man bor i husvagn eller husbil så är ytan väldigt begränsad och ett förtält blir som ett extrarum. Nog för att man kanske är ute på olika evenemang och äventyr när man campar men ibland är det skönt att kunna tillbringa tid vid husvagnen och bara vara. 

Med ett förtält kan man få ut mer av vistelsen och det är skönt att ha under sommarmånaderna. Här kan man sitta i lite skugga och läsa en bra bok när man fått nog av sol och strand för en liten stund. Här kan man duka upp en trevlig middag och äta tillsammans med vännerna eller familjen. Här kan man sitta med campinggrannarna och spela sällskapsspel och njuta av sommarkvällen. Även om man har väggar och tak runt om sig i förtältet så ger det ändå känslan av att sitta ute. 

Hos Tältmästaren hittar man ett stort och bra urval av förtält. Här finns förtält med olika egenskaper. Här finns tält för den som förflyttar sig ofta och vill ha ett tält som är enkelt att ta upp och ner eller för den som står på samma ställe under längre tid och vill ha ett  lite robustare tält. Hos Tältmästaren får man också bra köpvillkor. De ger fri frakt på alla ordrar över tusen kronor. De har också snabba leveranser av tältet, vilket är toppen om man råkat bli sen med att beställa sitt tält. Här har man också lång reklamationsrätt, vilket innebär att om man hittar något fel på tältet inom 24 månader som man själv inte orsakat kan man reklamera tältet. Tältmästaren säljer tält av bra kvalitet men håller ändå en bra prisnivå. De har också en bra kundservice och hjälper gärna till för att man ska hitta rätt produkt. 

Posted in: Förtälte